Alcatuirea unui raport radiologic pentru fiecare studiu radiologic, indiferent de complexitatea problemei dominante, duce la un diagnostic mai bun, mai rapid, poate influenta rezultatul tratamentului si imbunatateste ingrijirea pacientului. In medicina omului, fiecare radiografie este examinata si interpretata de catre un radiolog. Acest nivel de calitate este introdus acum si in medicina veterinara.

Atunci cand intr-o clinica veterinara nu este disponibil un radiolog in orice moment pentru a examina radiografiile unui pacient, solutia cea mai sigura, simpla si eficienta este folosirea unui serviciu de teleradiogie veterinara.

Teleradiologia reprezinta transmiterea radiografiilor (dar si CT, RMN, etc.) intre doua locatii cu scopul interpretarii lor sau pentru a obtine informatii/ pareri diferite.

Serviciul de teleradiologie VETREPORT este rapid si foarte usor de folosit.

Rapoarte rapide
Rapoartele noastre radiologice sunt elaborate si trimise in decurs de 6 ore de la momentul transmiterii radiografiilor (pentru propietari de animale in 6 ore de la confirmarea platii) sau aproximativ 1 ora pentru cazuri de urgenta. Telul nostru este de a va ajuta sa obtineti raspunsul clinic corect pentru pacientii dumneavoastra exact atunci cand aveti nevoie de el. Puteti intra in legatura cu noi pentru a discuta personal rezultatele radiologice ale pacientilor cu probleme critice, puteti pune intrebari sau puteti sa solicitati recomandări suplimentare.

Propietarii de animale pot obtine o parere suplimentara din partea unui medic veterinar cu experienta vasta in domeniului radiologiei.

Invatati din fiecare raport radiologic
Echipa noastra este alcatuita din medici veterinari cu o vasta experienta in radiologie si oferim rapoarte radiologice de cea mai inalta calitate. Acolo unde este necesar, raportul radiologic va contine imagini etichetate, explicand anomaliile prezente pentru a va ajuta sa invatati de la fiecare caz pe care il trimiteti.
De asemenea va putem ajuta sa optimizati calitatea imaginilor si sa selectati protocoalele corecte pentru pacientii dumneavoastra.

Contactati-ne

Inregistrati gratuit un cont pentru clinica Dvs. si primiti un ghid rapid pentru imbunatatirea calitatii radiografiilor! Poate fi printat si folosit ca referinta oricand este nevoie de el.