Radiologii nostrii va pot oferi o a doua opinie pentru orice tip de examinare RMN la caine si pisica. Veti primii un rezultat cuprinzator, in scris, cel mai adesea insotit de imagini pe care sunt marcate descoperirile cele mai relevante pentru pacient.
In cazurile complexe, rapoartele noastre sunt adesea rezultatul colaborarii mai multor radiologi, patologi si clinicieni pentru a profita de efectul cumulat al cunostintelor si experientei mai multor specialisti.

Ce este Rezonanta Magnetica Nucleara?
RMN-ul (Rezonanta Magnetica Nucleara) este o modalitate imagistica extrem de avansata folosita in special pentru investigarea problemelor neurologice sau ale tesuturilor moi. Imaginile sunt obtinute printr-o metoda neinvaziva, fara urmari negative pentru pacient, folosind un camp magnetic puternic.

Pentru ce este folosit RMN-ul la caine si pisica?
Indicatiile cele mai frecvente sunt pareze si paralizii, ataxie, convulsii / epilepsie, sindrom vestibular, patologii retro-bulbare sau intra-nazale, suspiciune de hernie de disc, probleme ale coloanei cervicale si toraco-lombara.
Cel mai des se examineaza structuri care nu pot fi complet evaluate prin alte metode, cum ar creierul, coloana si nervii periferici. In cazuri mai rare se fac si examinari ortopedice sau ale altor tesuturi moi.

Cum obtin o interpretare a unui RMN?
Aparatele RMN generază imagini in format DICOM si numai aceste imagini pot fi interpretate in scop medical. Majoritatea clinicilor va vor oferi la sfarsitul examinarii un CD sau DVD pe care se afla examinarea (dar interpretarea nu se va regasi pe acest suport).
Trimiteti imaginile urmarind aceste instructiunile de aici. Pasii sunt: creearea unui cont pe site (gratuit), inregistrarea pacientului, incarcarea imaginilor.
Pentru o interpretare cat mai cuprinzatoare, radiologii nostrii au nevoie de toate imaginile disponibile, de datele si de istoricul medical cat mai amanuntit al pacientului. Deoarece imaginile au un format digital, toate informatiile pot fi trimise prin intermediul site-ului. Cand volumul de date este foarte mare, va vom contacta pentru a usura procesul de transfer.

Atentie! Imagini RMN pe suport de film imprimat, imagini JPEG și alte formate similare nu sunt acceptate de catre radiologii nostrii deoarece calitatea acestora este insuficientă pentru un diagnostic corect. Imaginile trebuie sa contina datele de identificare al pacientului si propietarului cat si numele clinicii unde a fost realizata examinarea.

Pentru informații privind prețurile și timpii de răspuns, click aici.

Pentru orice alte informatii folositi pagina de contact.