Interpretarea corecta a unui examen Computer Tomograf (CT) necesita o abordare de specialitate. Tomografele moderne produc mii de imagini si permit creearea de reconstructii tridimensionale si vizualizarea imaginilor in multe moduri diferite. Este necesara un studiu amanuntit si atent pentru a se evita omiterea unor detalii relevante si/sau interpretarea gresita a imaginilor.

Rapoarte de cea mai inalta calitate
Suntem dedicati elaborarii de rapoarte la cele mai inalte standarde pentru pacientii nostri. Echipa noastra de medici poate interpreta toate tipurile de examinari CT la caine si pisica, de la orice tip de aparat de pe piata.
Evaluam studii CT ale coloanei vertebrale, craniului, toracelui, abdomenului, membrelor, examinari cu si fara substanta de contrast.

Fiecare raport contine imagini etichetate pentru a imbunatati intelegerea patologiei prezente si de a facilita comunicarea in relatia medic-pacient. Rapoartele noastre includ analize detaliate pentru a ghida eventualele interventie chirurgicale si suntem mereu disponibili pentru a discuta cazurile deosebit dificile.

Pentru informații privind preturile si timpii de raspuns faceti click aici.

Contacteaza-ne